گرمازدگی در دوران بارداری

گرمازدگی در دوران بارداری

 

 

 

 

 

 

 

 

طبق اطلاعات مراکز کنترل و پیشگیری بیماری ها ، علائم گرمازدگی شامل گرمی پوست ، سر درد ، گیجی ، گرفتگی های عضلانی و استفراغ میباشند.

 

زنان بارداری که دارای درجه حرارت بدن بالای 102.2 فارنهایت ( 39 درجه سانتی گراد ) میباشند ، دارای خطر بیشتری برای سکته گرمایی ، خستگی گرمایی و بی آبی هستند.

 

“گرمازدگی در دوران بارداری”

 

یکی از آسیب هایی است که ممکن است فصل تابستان به خانم های باردار وارد نماید و خانم‌های باردار باید حواس خود را نسبت به این مشکل جمع کند،

 

چرا که در صورت رعایت نکردن یکسری موارد آسیب های جبران ناپذیر را هم برای خود به آن برای جنین درون شکم خود به وجود می آورند و دچار گرمازدگی در دوران بارداری خود می شوند.

 

در فصل تابستان زنان باردار کودکان و افراد مسن بیشتر در معرض خطر گرمازدگی قرار می گیرد به دلیل این که بدن آنها از بیشترین آب تشکیل شده و چیزی در حدود ۶۰ درصد از بدن آنها را آب تشکیل می‌دهد.

 

گرمازدگی همچنین می‌تواند به کاهش سطح هوشیاری و یا تشنج در مادر باردار و کودکان و افراد مسن ختم شود.

 

عوارض گرمازدگی در دوران بارداری

 

این است که در فصول گرم مثل فصل تابستان زمانی که مادر باردار در اثر تابش مستقیم در حال راه رفتن است ممکن است بر اثر اینکه آب بدنش کاهش می یابد به صورت ناگهانی چشمانش سیاهی برود و از دماغش خون بیاید و احساس کند توانایی راه رفتن ندارد.

 

در این چنین مواردی مادر باردار دچار گرفتگی عضلانی شدید می‌شود و احساس خستگی در پا و اندام تحتانی خود می کند که در این صورت نشان دهنده این است که فرد دچار گرمازدگی شدید شده است.

 

در صورتی که مادر باردار که گرما زده شده است هوشیار است باید به او مایعات خنک نوشاند تا دمای بدن او کاهش یابد و در صورتی که هوشیار نیست باید سریعاً به یک مرکز درمانی انتقال داده تا مایعات مورد نیاز بدن او تامین شده و امکان احیا او مهیا گردد.

 

 

چگونه ازگرمازدگی دردوران بارداری  جلوگیری کنیم

 

خانم های باردار باید توجه داشته باشند که از محیط هایی که بیش از حد گرم است دور باشند و بدن خود را به شیوه غیرمستقیم خنک کنند برای مثال جلو باد کولر و یا اسپیلت قرار بگیرند.

 

همچنین باید توجه داشته باشید که قرار دادن یخ بر روی بدن فردی که دچار گرمازدگی شده می تواند خطرناک باشد و فرد دچار سوختگی ثانویه می گردد.

دکتر الهام هاشمیان نائینی 3567 بازدید 1402/02/28 0 نظر

دیدگاه کاربران

;





;

اطلاعات و دسترسی ها

ساعات کاری مطب  :

شنبه ،دوشنبه و چهارشنبه

8:30 صبح الی 12 ظهر

3 بعدازظهر تا 9 شب

یکشنبه و سه شنبه

8:30 صبح الی 12 ظهر

شماره تماس مطب

031-46261835

 با ما در شبکه های اجتماعی

 اینستاگرام

 لینکداین

 تویتر

آپارات

 فیس بوک

لینک های مفید

دکتر الهام السادات هاشمیان نائینی - جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی

جستجو در وب سایت

رفتن به بالا

لطفا کمی صبر کنید ...